KURTULUŞ'UN GÖZÜ ŞAMPİYONLUKTA

KURTULUŞ

Kurtuluşspor Teknik Direktörü Hüseyin Yoğurtçu, Bağlarbaşı karşısında aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını, kalan tüm maçlardan galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtti.

Süper Amatör Lig B Grubu maçında deplasmanda, Bağlarbaşıspor’u 5-1 yenerek liderliğe oturan Kurtuluşspor’da Teknik Direktörü Hüseyin Yoğurtçu bazı değerlendirmelerde bulundu.

 KALAN MAÇLARI KAZANMAMIZ GEREKİYOR 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Hüseyin Yoğurtçu, “Genç bir takımla mücadele eden rakibimizi güzel bir futbol neticesinde yenerek sahadan 3 puanla ayrıldık. Bizim için önemli bir üç puan oldu. Play-Off’a yükselebilmemiz için kalan maçlarımızı kazanmamız gerekiyor” dedi.

DEVRE ARASINI İYİ DEĞERLENDİRDİLER

Burgaz maçı için temkinli konuşan Yoğurtçu, “Rakibimizin puan cetvelindeki durumu kimseyi yanıltmasın. Burgazspor devre arası transfer dönemini iyi değerlendirdi, kaliteli oyuncular transfer ederek güçlü bir kadro kurdular. İkinci devrenin başlaması ile Burgazspor 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. B Grubu’nda 2. yarının en iyi takımı ile karşılaşacağız. Her maça galibiyet için çıkıyoruz. Bu da o maçlardan birisi. Burgaz’dan 3 puanla dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu. 



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24